Vereenvoudig en verhoog de productiviteit van uw bedrijf met Microsoft 365

De service waarbij u een complete, cloudgebaseerde en geïntegreerde oplossing krijgt die alle Microsoft-programma's combineert!

MiD92 is een geautoriseerde CSP (Cloud Solution Provider) partner van Microsoft, wat inhoudt dat wij helpen met advies, inrichting, migratie, administratie en ondersteuning met betrekking tot de Microsoft 365 diensten wanneer jij en je collega’s deze via ons afnemen.

We helpen onze klanten bij het adopteren en gebruiken van hun Microsoft-technologie, en bij het optimaliseren van hun licentie- en cloudkosten.

Microsoft

Bouw aan uw toekomst met Microsoft 365

Microsoft 365

Help medewerkers en teams meer te bereiken met apps en functies om in contact te blijven, samen te werken en te werken waar ze ook zijn.

Wilt u de beste werkplek voor uw medewerkers creëren?

Gebruik Microsoft 365 met een oplossing waarmee uw medewerkers overal, altijd en op elk apparaat flexibel kunnen werken, terwijl ze tegelijkertijd de beveiliging behouden met intelligente toegangscontroles.

Dan horen we graag van u. Laat Hieronder uw contactgegevens achter en we zorgen ervoor dat u krijgt wat u nodig heeft.

On-premises, hybride, multicloud of aan de rand: creëer veilige, toekomstbestendige cloudoplossingen op Azure

Azure

Naarmate nieuwe soorten cyberbeveiligingsaanvallen toenemen, verhardt u uw ontwikkelomgeving en softwaretoeleveringsketen door beveiliging vroeg in de ontwikkelingscyclus te integreren. DevSecOps combineert GitHub- en Azure-producten en -services om DevOps- en SecOps-teams te helpen samenwerken bij het bouwen van veiligere apps.