Wij maken uw visie waar.

Solutions for Everyone

MiD92 IT solutions

Een bedrijf uit Roermond dat ondersteuning en advisering biedt op het gebied van IT. Specifiek richt MiD92 zich op het ondersteunen en adviseren van huidige en nieuwe projecten in de IT, gericht op de infrastructuur en software implementatie. Met het verbeteren van de huidige situatie zal MiD92 de best mogelijke running voor een bedrijf verzorgen, bekeken vanuit de wensen van de klant. Met de dienstverlening wordt er geanticipeerd op belangrijke internationale topics als security, energiebesparing en warmte uitwisselingen. Belangrijke afnemers zijn een breed spectrum aan MKB bedrijven als advocatenkantoren, administratiekantoren, gemeentes en productiebedrijven. Zij hebben behoefte aan advisering op het gebied van ICT, implementatie van services en diensten, back-up solutions of aan andere ICT-gerelateerde diensten.

 

Betalen in crypto?
Bij MiD92 de normaalste zaak van de wereld!

Sinds de wereld steeds meer digitaliseert kan MiD92 niet achter blijven. Vanaf heden accepteren wij Cardano – ADA, Polygon – MATIC, Bitcoin – BTC en Ethereum – ETH als betaalmiddel.

Mercurius Beerens & MiD92 IT solutions zijn tot een duurzame samenwerking overeengekomen.

Voor klanten van MiD92 IT solutions zowel als voor klanten van Mercurius Beerens betekent dit alleen maar goed nieuws.
Twee dynamisch bedrijven die gespecialiseerd zijn in adviseren, installeren, repareren, onderhouden en het beheren van onderstaande diensten.
Naast service, professioneel advies en A-merk kwaliteit producten krijg je bij Mercurius Beerens nog veel meer voordelen.
• A-merk
• Geen aanbetaling nodig. Betaal pas na de oplevering!
• BTW-teruggaveservice
• Snelle installatie. Binnen enkele weken plaatsen wij de zonnepanelen!
• Tot 30 jaar garantie en service na aanschaf
• 25 jaar opbrengstgarantie
• Minimaal 20 jaar en maximaal 30 jaar productgarantie
• € 150 retour bij aanbrengen van een klant
Daarnaast biedt Mercurius Beerens als gevelspecialist een veelzijdig aanbod van diensten aan. Van gevelonderhoud, gevelreiniging tot het bekleden van uw gevel. Wij staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke projecten.
Ook voor werkzaamheden aan ventilatie, luchtbehandeling en afzuiging bent u aan het juiste adres.
Wilt u meer te weten komen over ons bedrijf?
Lees dan verder of neem vrijblijvend contact met ons op. Profiteer direct van een lagere energierekening. Inclusief 100% tevredenheidsgarantie. Investeer nu in zonnepanelen en geniet optimaal van het rendement.
Profiteer vandaag nog van onze aanbiedingen. Gratis bezorgd!

Partners

Moodstar
Moodstar
ESET
IOTgear
Microsoft
AB Besturingstechniek
Belastingdienst
MiD92 Crypto Division
Mercurius Beerens
Mercurius Beerens
Skatteverket

Vernieuwde website mid92itsolutions.nl vergroot bereikbaarheid

”Zorgen voor een duurzame IT bedrijfsvoering, dat is het doel van MiD92 IT Solutions. Mijn ambitie is om veel bedrijven te helpen bij het opzetten van een duurzame bedrijfsvoering, aan de hand van innovatieve IT oplossingen. Dit bereik ik door bewust de verwachtingen van mijn klanten te overtreffen, zowel gedurende het traject als alvorens ze tot aankoop overgaan. Tot slot specialiseer ik mij op duurzaamheid. Aan de hand van IT solutions gericht op energie, materialen, apparatuur en duurzaam werken, kan er bij de klant een verbeterslag behaald worden besluit de IT specialist. 

Bron: Roermond Nieuws