Solutions for Everyone

Ultieme digitale beveiliging voor bedrijven Schaalbare en aanpasbare oplossingen waarmee u elke dreiging een stap voorblijft

Gespecialiseerd in diverse branches Elke branche regelt security anders. MiD92 helpt de zorg, overheid en de maakindustrie met het beschermen tegen ransomware

Het nieuwe jaar is een nieuwe kans om opnieuw verbinding te maken met je digitale leven.
Een steeds belangrijker onderdeel hiervan is cybersecurity.
2021 lijkt zelfs al een van de meest productieve jaren tot nu toe te zijn geweest voor cybercriminelen. Alleen al in de eerste helft van het jaar werden bijna 19 miljard items blootgesteld.            
Als organisatie wilt u cyberrisico’s tot een minimum beperken en werknemers in staat stellen om hun werk efficiënt en veilig te kunnen blijven doen. Organisaties van elke grootte hebben vandaag de dag bescherming nodig tegen nieuwe en nog onbekende dreigingen.
Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder om detectie door bestaande endpointbeveiliging te kunnen omzeilen.

Implementeer het beveiligingsniveau dat bij uw bedrijf past Beveilig de endpoints, bedrijfsgegevens en gebruikers van uw bedrijf met de meerlaagse technologie van ESET. Het ESET PROTECT-platform biedt aanpasbare beveiligingsoplossingen die eenvoudig zijn te beheren vanaf een cloudconsole

Cybercriminaliteit is een grenzeloos probleem en ESET-telemetrie laat zien dat het aantal cyberaanvallen toeneemt, met een trend naar aanvallen op smartphones. ESET heeft besloten om gebruik te maken van haar toonaangevende technologieën om branchespecifieke oplossingen te creëren om deze bedreigingen te bestrijden.

ESET NetProtect

Over de nieuwe ESET NetProtect producten

Het nieuwe aanbod omvat ESET NetProtect for Mobile en ESET NetProtect for Mobile Advanced, die beveiliging bieden via mobiele netwerken, en ESET NetProtect for Home Advanced, dat helpt bij het beveiligen van vaste netwerkverbindingen.

Deze beschermen de apparaten van klanten die zijn aangesloten op telecom- en ISP-netwerken (vast of mobiel) tegen kwaadaardige webdomeinen of domeincategorieën zoals malware, phishing en mogelijk ongewenste inhoud. Met ESET NetProtect Advanced (vast of mobiel) hebben ouders ook volledige controle over de filters van hun kinderen via Web Content Filter.

De beheerportal voor eindgebruikers stelt hen in staat om de ESET NetProtect-instellingen van hun verbonden apparaten te beheren, hun witte lijsten en zwarte lijsten voor domeinen te beheren en beveiligingsrapporten te genereren. De beveiligingsrapporten geven gebruikers inzicht in hoe ESET hun apparaten beschermt en geven beknopte informatie over gedetecteerde bedreigingen, geblokkeerde webpagina's en meer.

ESET is gebruikt als leverancier, op wetenschap gebaseerde, op beveiliging gebaseerde technologie voor klanten van telecombedrijven en internetproviders die bescherming bieden. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over ESET NETPROTECT en zijn functies.

European Cyber Agora Een inclusief multistakeholderinitiatief voor een digitaal Europa 15-16 juni 2022 | Brussel & Online

De CEO van MiD92 is aanwezig op het Europese Cyber ​​Agora-evenement.
Onderwerp: Herinnerend aan socio-technische perspectieven: Europees beheer van cybercrises tussen onzekerheid en complexiteit

Video afspelen

Accelerating Progress 8 locaties door heel Nederland Juni – November 2022

Management meets management. Een evenement waar partners elkaar ontmoeten en hun ideeën delen.

MiD92 zal aanwezig zijn in Maastricht.

Het doel van MiD92 is om de wereldwijde perceptie te helpen, te beheren en te sturen naar een meer gemeenschappelijke en verenigde kracht, die ongeacht vooroordelen samenwerkt.

Als organisatie wil je cyberrisico’s minimaliseren en medewerkers in staat stellen hun werk efficiënt en veilig te blijven doen. Organisaties van elke omvang hebben tegenwoordig bescherming nodig tegen nieuwe en onbekende bedreigingen.
Cyberaanvallen worden steeds geavanceerder om detectie door bestaande eindpuntbeveiliging te omzeilen.

Wat zijn de USP’s?

– Ontzorgen van medewerkers
– Zaken doen met minimale cyberrisico’s
– Behoud snelheid op eindpunten
– Geen extra IT-specialisten nodig

-Geen project te groot om aan te pakken! We zijn wereldwijd verenigd met cyberspecialisten en onze outsourcingpartners zijn de beste ter wereld dankzij het kwaliteitscontrolezegel van MiD92

Neem vandaag nog contact met ons op over de mogelijkheden en de impact op uw bedrijf!